Agenda

Vanaf oktober zal deze pagina in het teken staan van online workshops.

1x per maand komt er een live introductie workshop van ruim een uur, met mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Deze zelfde workshop komt dan op verschillende momenten diezelfde maand in de herhaling, maar dan de opgenomen versie, zonder live-chat dus.

Deze introductie-workshop geeft live wat achtergrond voor de verdiepingsworkshop van hetzelfde thema. Als je die aankoopt kun je die volgen in mijn nieuwe online-leeromgeving. Op je eigen tijd, in je eigen tempo, en als je wilt net zo vaak in de herhaling als je wilt. Ook op onderdelen.

Er komen in totaal 9 verdiepingsworkshops. Samen vormen ze het online-pakket Buiten=Beter, voor ‘Doe-het-zelf-Coaches’. Zelf-coaching, een veel goedkopere optie dan ‘live naar de coach gaan’, en net zo effectief. Want je doet de oefeningen etc. op je eigen manier, toegepast op eigen situatie. En je maakt gebruik van je eigen groene omgeving.

Zo is er uiteindelijk in het voorjaar 2021 een heel gevarieerd pakket van workshops voor zelf-coaching beschikbaar. Als je je op alle workshop in één keer intekent, betaal je nu de helft van de prijs.

Houdt deze pagina in de gaten, en ook de verdere berichtgeving. Er staat iets te gebeuren waar minimaal ikzelf erg blij van wordt. Want het borrelt en het gist in deze stoofpot. Hoop dat jij net zo nieuwsgierig bent als ikzelf hoe het gaat smaken.

Als het goed is zit er voor ieders smaak iets lekkers bij…