Wat doe je als de crisis toeslaat en je stress omhoog schiet….

Als de crisis toeslaat…Gratis digitale gids met
7 handige tips om kalm te blijven in tijden van crisis en veel stress
5 originele oefeningen die meteen je stress verlichten
1 achtertuin, hoe die helpt om je beter te voelen zonder dat je hoeft te tuinieren

Deze gids wordt je aangeboden door mijn Praktijk voor Mentale Vitaliteit bij transities. Daarin wordt één-op-één coaching en verschillende digitale hulpmiddelen ingezet volgens de 3xO aanpak bij transities. Met als doel dat je met nieuwe moed en veerkracht uit je crisis komt, en welgemoed je volgende levensfase in kunt stappen. Vitaal.

Gelijk aanvragen? Vul hieronder je gegevens in:

Als bonus ontvang je ook de nieuwsbrief / blog vol inspiratie en praktische tips rond levenskunst en werkplezier. Je gaat hiermee ook akkoord met mijn privacy policy.

Een grote verandering in je leven kan maken maakt dat je constant gespannen bent. Dan wordt stress een probleem en ongezond. En maakt je crisis zelfs groter. Deze gratis gids:

  • bevordert je mentale weerbaarheid bij een crisis
  • helpt bij stress-preventie
  • helpt je om meer te ontspannen
  • vergroot je aandacht en focus
  • is een hulp bij je eigen crisis-management

Dat getuigden ook eerdere lezers, die aangaven dat het waardevol is dat zoveel zaken compact bij elkaar staan. Anderen zeiden dat ze helemaal blij werden van het concept Buiten=Beter. Heel inspirerend. En makkelijk toe te passen.

Voor wie is deze gids geschikt? Het is een uitgebreid handvat als je iets wilt doen aan je stress-level. Sommige aanvragers wilden antwoorden op vragen als:

  • Begint de lange periode van social distancing je op te breken?
  • Wil je leven met aandacht?
  • Verlang je naar een betere concentratie in je werkzaamheden?

Als coach heb ik meestal te maken met mensen bij wie hun stress het gevolg is van een té grote, plotselinge, en voor hen dramatische verandering in hun situatie, die kan ontaarden in een echte crisis. Stress is dan het symptoom van het probleem. Net zoals koorts een symptoom is van een ontsteking. Uiteraard ga je de ontsteking aanpakken met datgene wat de arts voorschrijft. Maar je koorts, het symptoom, moet je toch ook zo laag mogelijk zien te houden om energie te maximaliseren om het onderliggende probleem te lijf te gaan. Zo is deze gids als het ware een ‘paracetamolletje’ (of 2, want hij is lekker dik). Zeer belangrijk en noodzakelijk. En nog gratis ook! Ik hoop dat je het daar zelf mee redt. Veel succes!


Gratis aanvragen? Vul hieronder je gegevens in: