E-book Ont-stressen

Meer Mentale Fitheid
door te
Ont-stressen

Wie kent ze niet, stressvolle momenten. Meestal veer je gelijk weer terug…even een nachtje goed slapen…een rondje fietsen…je frustratie in de tuin uitleven. Maar in het geval van een langdurige kritieke situatie, omstandigheden die het uiterste van je vragen, en slapeloze nachten die maar doorgaan… Ja, dan is het zaak te voorkomen dat je stress-level niet té hoog oploopt.
Want wat als je geen veerkracht meer over hebt? En je helemaal wegzakt? Als je steeds meer symptomen van overprikkeling bij jezelf opmerkt? Als anderen jouw korte lontje zat worden?
Het is urgent dat je niet doormoddert, en dat je op korte termijn ingrijpt. Zodat je mentale fitheid weer toeneemt in plaats van afbrokkelt. Zodat je voldoende mentale power en daadkracht herwint om de oorzaken van die stress bij de wortel aan te pakken.

Ont-stressen dus. Stressmanagement is eigenlijk niets anders dan je stress in stressvolle situaties leren hanteren. Wil je weten hoe je dat aanpakt?

Met dit gratis e-book in de hand is ont-stressen eenvoudig.
Via zelf-coaching neemt je vitaliteit weer toe, met een paar hulpmiddelen:
7 handige tips om kalm te blijven in tijden van crisis en veel stress
5 originele oefeningen die meteen je stress verlichten
1 achtertuin, hoe die helpt om je beter te voelen zonder dat je hoeft te tuinieren. Buiten = Beter!

Dit E-book wordt je aangeboden door mijn Praktijk voor Mentale Vitaliteit bij transities. Daarin wordt één-op-één coaching en verschillende digitale hulpmiddelen ingezet volgens de Triple-O aanpak bij transities. Met als doel dat je met nieuwe moed en veerkracht uit je lastige situatie tevoorschijn komt, en welgemoed je volgende levensfase in kunt stappen. Vitaal.

Download het Gratis e-book ‘Meer Mentale Fitheid door ont-stressen’. Vul hieronder je gegevens in:

Als bonus ontvang je ook mijn inspiratie blogs en bijbehorende praktische tips rond levenskunst en werkplezier. Je gaat ook akkoord met mijn privacy policy.


Een grote verandering in je leven kan maken maakt dat je constant gespannen bent. Dan wordt stress een probleem en ongezond. En maakt je crisis zelfs groter. Deze gratis gids:

  • bevordert je mentale weerbaarheid bij een crisis
  • helpt bij stress-preventie
  • helpt je om meer te ontspannen
  • vergroot je aandacht en focus
  • is een hulp bij je eigen crisis-management

Dat getuigden ook eerdere lezers, die aangaven dat het waardevol is dat zoveel zaken compact bij elkaar staan. Anderen zeiden dat ze helemaal blij werden van het concept Buiten=Beter. Heel inspirerend. En makkelijk toe te passen. Want heel praktisch.
Adem in-adem uit.

Voor wie is deze gids geschikt? Het is een uitgebreid handvat als je zelf iets wilt doen aan je stress-level. Sommige aanvragers wilden antwoorden op vragen als:

  • Hoe kan ik minder in de stress schieten?
  • De lange periode van slecht slapen begint me op te breken, wat kan ik doen?
  • Hoe kan kan ik leren leven met aandacht?
  • Ik verlang naar een betere concentratie in m’n werkzaamheden, maar kan me niet goed meer ontspannen. Wat kan mij helpen?
  • Ik snak naar rust, maar raak alleen maar meer gespannen, lijkt wel een vicieuze cirkel. Hoe doorbreek ik die?

Als coach heb ik meestal te maken met mensen bij wie hun stress het gevolg is van een té grote, plotselinge, en voor hen dramatische verandering in hun situatie. De natuurlijke veerkracht wordt zwaar op de proef gesteld, en het lijntje dreigt te breken.
Stress is dan het symptoom van het probleem. Net zoals koorts een symptoom is van een ontsteking. Uiteraard ga je de ontsteking aanpakken met datgene wat de arts voorschrijft. Maar je koorts, het symptoom, moet je wel zo laag mogelijk zien te krijgen; om energie te maximaliseren om het onderliggende probleem te lijf te gaan.
Zo is deze gids als het ware een ‘paracetamolletje’ (of 2, want hij is lekker dik). Zeer belangrijk en noodzakelijk. En nog gratis ook! Ik hoop dat je het daar zelf mee redt. Veel succes!

Gratis aanvragen doe je hier! Het kost je niets en brengt je veel.
Vul hieronder je gegevens in: