Aanbevelingen

“Hilde heeft me op een fijne manier meer inzicht gegeven in mijn traject naar het afbouwen van mijn werk als zzp-er richting pensioen. Gaf me energie en handvatten om verder te gaan, dank Hilde!” (consultant ontwikkelingssamenwerking)

De gevolgen van een slepend arbeidsconflict en onterecht ontslag, heb ik dankzij Hilde’s coaching los kunnen laten. Dankzij haar meeleven, luisterend oor, opdrachten en timing van interventies – ook via e-consult – heb ik weer zinvol werk gevonden en ervaar ik zelfs weer zorgeloosheid. (Een zoeker van rust)

Kanker zet je hele wereld op zijn kop. Alles wordt door elkaar geschud: fysiek, emotioneel, relaties, je werk, je geld, je energie, zingeving en balans. Jouw coaching hielp me de regie terug te vinden, en uit te vinden hoe ik nu wil en kan leven. Veel dank Hilde, voor je betrokken en professionele begeleiding in dit proces! (Man, 61 jaar)

Ik ben een werkende moeder. Na mijn tweede kind liep ik gigantisch aan tegen mijn grenzen. Bijna burnout. Hilde hielp mij alles op een rijtje te krijgen, en te leren vaker nee te zeggen. Ik heb nu een veel betere balans werk-privé. Hilde is een zeer ervaren coach die de snoeischaar niet schuwt. Ik beveel haar groene thee van harte aan. (Working Mom)

Van eenpitter was ik bedrijfsmatig doorgegroeid met meerdere collega’s. Maar het team liep niet lekker. Hilde hielp mij opnieuw dicht bij mijn eigen drive te komen. Mijn bedrijfsvisie en missie zijn nu vernieuwd, paar lastige keuzes zijn gemaakt, en ik zit weer in de flow. Super bedankt Hilde, met jouw support maakte ik een nieuwe start. (Erik, grafische dienstverlening)

Voor onze Vereniging van merendeels freelance consultants, heeft Hilde jarenlang de intervisie begeleid. Een belangrijke stimulans voor professionele zelfreflectie. Mede mede op basis van deze leerervaringen is ons kwaliteitssysteem ontwikkeld, met grote input van Hilde. Ook zette zij e-coaching in voor collega’s in het buitenland. Het was en is een plezier om samen te werken.” (Werkgroep Professionalisering van de Vereniging NEDWORC – professionals in internationale samenwerking).